Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonegteborg-9zb.com/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Om Fix My Phone - Laga iPhone Göteborg

Om Fix My Phone - Laga iPhone Göteborg

Vi ger din iPhone ett mer lekfullt och längre liv

Privatperson, företagare – alla har rätt till en hel och fungerande telefon – Det är därför vi erbjuder både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som dels skyddar, men också ger dig möjlighet att få ut det mesta av din käraste och mest användbara arbetsverktyg.

Det är lönsamt att laga mobiltelefonen istället för att köpa en ny, vare sig det gäller iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony eller HTC. Marknaden för iPhonereparation har växt de senaste åren, men för dig som kund är det inte alltid lätt att hitta en bra verkstad.

Vi hjälper årligen över 10 000 kunder genom vårt effektiva sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss. 

Besök oss i Arkaden i Göteborg för iPhonereparation eller reparera iPad

Vare sig det handlar om att reparera iPhone och iPad reparation eller service på flera andra kända märken så som HTC, Samsung Galaxy, Sony och LG så får du din mobiltelefon fixad direkt. Behöver du laga krossat glas på iPhone eller byta skärm på din iPad. Hos oss på Fix My Phone behöver du aldrig vänta länge när du utför din reparation. De flesta trasiga telefonerna blir vanligen reparerade inom en timme!

Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Göteborg - FixMyPhone.se © 2019