Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonegteborg-9zb.com/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Laga mikrofon iPhone 5, 5C, 5S

Laga mikrofon iPhone 5, 5C, 5S

Laga mikrofon iPhone 5, 5C, 5S
Laga mikrofon iPhone 5, 5C, 5S
Modellnummer: IP5-mikrofon
Tillgänglighet: I lager
Pris: 590.00kr
Exkl. moms: 472.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Kan dina vänner inte höra vad du säger för att mikrofonen på din iPhone 5, 5c eller 5s inte fungerar längre?

Om det är problem så kan vi hitta vilken mikrofon som det är fel på och laga den. iPhone 5, 5c och 5s har tre olika mikrofoner. Vid vår felsökning ser vi på dem alla, den i botten, den vid kameran och den som sitter vid hörlurssnäckan. Man kan ha olika ljudproblem, från att det är helt tyst till att det skrapar eller är lågt ljud. Detta kan bero på att det är glapp i mikrofonen på iPhone 5, som förorsakas av slitage. Om mikrofonen blir smutsig kan den också lägga av helt och hållet. Vi kan byta ut delarna, sätta in en ny enhet och ta bort allt damm och smuts så du får som en ny telefon. Vi kan laga miccen snabbt, närhelst du behöver byta ut den. Hos oss finns alla reservdelar och vi reparera iPhone 5, 5c och 5s mikrofon snabbt och effektivt här i Göteborg. Med erfarna, diplomerade tekniker som har lång erfarenhet med iPhone service och reparation får du snabb service. De flesta reparationer kan utföras samma dag.

Vill du reparera din iPhone mikrofon i Göteborg?

Vi utför denna reparation direkt i vår butik. Att byta iPhone 5 mic görs inom 30-60 minuter. Nedan på sidan finns det information om öppettider, samt telefonnummer och adress.

För att skicka in din telefon:

  1. Gör först en beställning i vår webbshop Fixmyphone. Du får sedan en epost med en bekräftelse, skicka telefonen till den adress som uppges där.
  2. Se till att packa in telefonen väl och skriva din returadress på paketet.
  3. Vi lagar din mobil och skickar tillbaka den med en gång.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Göteborg - FixMyPhone.se © 2019