Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonegteborg-9zb.com/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Laga iPhone 5 powerknapp

Laga iPhone 5 powerknapp

Laga iPhone 5 powerknapp
Laga iPhone 5 powerknapp
Modellnummer: IP5-power
Tillgänglighet: I lager
Pris: 690.00kr
Exkl. moms: 552.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Laga iPhone 5, 5C, 5S powerknapp

Behöver du reparera iPhone av/på knappen?

Det finns flera anledningar till att strömknappen, den så kallade powerknappen eller av/på knappen, blir stum eller inte fungerar längre. Vanligtvis handlar det om fukt, smuts eller helt enkelt att den blir utsliten, och då kan man byta ut den. Vi lagar din powerknapp med en gång, vi har alla reservelarna till hands. Du kan snabbt reparera iPhone 5 av/på knapp hos oss i Göteborg. Vill du ha den snabbaste service som finns idag, med erfarna, diplomerade tekniker? Vi har gjort iPhone reparationer och service i många år, och de flesta saker blir åtgärdade samma dag. Av/på knappen kan du få reparerad mellan 60-120 minuter.

Vill du reparer din mobiltelefon i Göteborg?

Vi byter iphone 5 power direkt i vår butik. Att laga iPhone 5, 5C, 5S av/på-knapp görs inom 60-120 minuter. Längre ner på sidan finns det information om när vi håller öppet, samt telefonnummer och adress.

För att skicka in din telefon:

  1. Gör först en beställning i vår webbshop Fixmyphone. Du får sedan en epost med en bekräftelse, skicka telefonen till den adress som uppges där.
  2. Se till att packa in telefonen väl och skriva din returadress på paketet.
  3. Vi lagar din mobil och skickar tillbaka den med en gång.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Göteborg - FixMyPhone.se © 2019