Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonegteborg-9zb.com/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Byta baksida iPhone 5, 5C, 5S

Byta baksida iPhone 5, 5C, 5S

Byta baksida iPhone 5, 5C, 5S
Byta baksida iPhone 5, 5C, 5S
Modellnummer: IP5-bak
Tillgänglighet: I lager
Pris: 1,090.00kr
Exkl. moms: 872.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

iPhone 5, 5c och 5s- byta eller laga baksidan

Baksidan på iPhone 5, 5c eller iPhone 5s kan bli inbucklad eller repig efter en tappskada. Besök oss i Arkaden i centrala Göteborg så byter vi ut baksidan på din iPhone, vi byter ut allt som syns på mobilen utanför skärmen. Detta inkluderar glasbitarna på baksidan, samt kameralinsen på iPhone 5 och 5S, både den övre och den nedre. Naturligtvis har vi de flesta baksidor på vårt lager. Vi har flera års erfarenhet inom iPhone service, våra tekniker är diplomerade och har jobbat mycket med iPhone reparationer. De flesta reparationer blir färdiga innan dagen är slut, du får den snabbaste servicen som finns på marknaden hos oss!

Vill du reparera din iPhone 5c i Göteborg?

Vi utför denna reparation direkt i vår butik. Att byta iPhone 5C skärm görs inom 30-60 minuter. Nedan på sidan finns det information om öppettider, samt telefonnummer och adress.

För att skicka in din telefon:

  1. Gör först en beställning i vår webbshop Fixmyphone. Du får sedan en epost med en bekräftelse, skicka telefonen till den adress som uppges där.
  2. Se till att packa in telefonen väl och skriva din returadress på paketet.
  3. Vi lagar din mobil och skickar tillbaka den med en gång.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Göteborg - FixMyPhone.se © 2019